Pasta pesto met garnalen

Deze keer voor jullie een lekker snel maaltje voor door de week:
Pasta pesto met garnalen en tomaten.
Als je een beetje door werkt heb je dit in 20 minuten op tafel.

Voor 2 personen:

  • 150 gram pasta (ik gebruik hier spaghetti)
  • 200 gram gepelde diepvriesgarnalen
  • 400 gram kleine tomaten
  • 1 potje pesto a 90 gram
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • peper/zout

Begin met het opzetten van een flinke pan gezouten water.
Snijd ondertussen de tomaatjes in stukken. Als het water kookt doe je de pasta er in.
Bak ondertussen in een pan de tomaatjes aan in een scheutje olijfolie. Als de pasta bijna klaar is (voor spaghetti na ongeveer 9 minuten) voeg je de garnalen en de pesto toe aan de tomaatjes. Bak dit nog heel even mee tot de pasta klaar is. Breng, voor zover nodig, nog op smaak met peper en zout. Giet vervolgens de pasta af en meng deze door de pestogarnalen.
Na het serveren lekker bestrooien met de parmezaanse kaas!

 

Pasta pesto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *