Courgettepannenkoekjes

Lekker bijgerechtje voor als je een keer iets anders wilt doen met courgette.

Voor 3 tot 4 personen:

1 grote courgette
2 tenen knoflook
bakje munt, alleen de blaadjes
150 gram geitenkaas of feta
2 eieren
bloem
evt een rood pepertje

Rasp om te beginnen de courgette in een kom. Voeg de 2 eieren, knoflook, fijngehakte munt en eventueel de fijngehakte rode peper toe. Meng alles lekker door elkaar en brokkel vervolgens de kaas boven de kom. Voeg peper en zout toe en vervolgens zoveel bloem dat het een soort dik pannenkoekenbeslag word.
Ik bak altijd eerst een klein schepje om te proeven of de pannenkoekjes goed op smaak zijn.
Doe in een koekenpan wat olijfolie en schep vervolgens kleine lepels beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes tot ze aan beide kanten mooi goudbruin zijn

courgettepannenkoekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *